Over mij

Wie ben ik

Ik ben Tatsiana Haponava, gediplomeerd natuurvoedingsadviseur, voorlichter en onderzoeker. Ik ben gespecialiseerd in de rol die voeding speelt op de werking van hersenen. Hoe kun je daarmee hersenen beter laten werken en hun veroudering vertragen?

 Mijn achtergrond

Wegens omstandigheden moest ik mij verdiepen in factoren die de werking van de hersenen beïnvloeden. Als iemand met een wetenschappelijke achtergrond (ik heb een PhD afgerond) ging ik op zoek naar wetenschappelijk onderbouwde informatie. Al snel kwam ik er achter dat voeding ook een prominente rol speelt bij de gezondheid van de hersenen.  Ik ben zo enthousiast hierover geworden dat ik heb besloten om mij in deze richting verder professioneel te ontwikkelen. 

 Mijn missie

Via deze website wil ik graag op een toegankelijke manier mijn wetenschappelijk onderbouwde kennis over voeding voor de hersenen met iedereen delen. Zo heb je betrouwbare informatie over voeding die je dagelijks kan gebruiken om je beter te voelen en je hersenen beter te laten functioneren.

Helaas kan je de inhoud van deze pagina niet kopiëren